lauantai 29. marraskuuta 2014

PIKKUJOULUUN hieman koristeita

Keittiön valaisimeen tein risukoristeen. Spreymaalasin mattavalkoisella koivunoksia ja sidoin ne nippusiteellä lampun ketjuun. Ripustin risuihin"jouluvalot" koristelin ompelemillani Tilda linnuilla ja pienillä sydänmillä. Tykkään tästä risukoristeesta tosi paljon ja olenkin tehnyt tälläisen useana vuonna.Ja se toimii myös hyvin yövalona.




Huomenna vietetään ensimmäistä adventtia,ja tein tälläisen adventtikynttelikön.
Koristelu oli helppo ja nopea. Kauniit näistä tulivat ja nyt vaan paikkaa miettimään ehkä puuhellan päälle. Ja aamulla saan sytyttää jo ensimmäisen.Ja huomenna alkaa myös soimaan Jouluradio jossa soi kauniita joululauluja loppiaiseen saakka. 












Vanhaan tinapalkintoon tein asetelman.Alle kelmua sitten hiekkaa täytteeksi ja sitten sammalta.Päälle muutama ruusu sekä ohutta rautalankaa johon pujotin helmiä.Suihkutin vielä vettä suihkepullosta sammaleelle jos vaikka ruusut pysyisivät hyvänä.Vaikka taitavat näyttää hyviltä myös kuivattuna.

                                                  Tildaompelua


                                      Tässä tonttutyttö kaverukset juhlamekot päällä.                          


                                  Ompelin myös enkelit joille laitoin helminauhat kaulaan.

    Tästä se alkaa ihana joulun odotus,glögin tuoksua,suklaata,kynttilän valoa ja kauniita joululauluja. Pikkuhiljaa lisäilen joulukoristeita ja valoja ja pian saa ruveta myös leipomaan 
joululeivonnaisia. 

                                Esittelen tässä vielä kirppislöytöni kipsitaulun jonka ostin parillaeurolla.
   Se on niin kaunis että ehkä se päätyy vielä johonkin asetelmaan enkä laitakaan sitä seinälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti