sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Päärynätorttu

Illan kahvihetkeen leivoin herkullista päärynätorttua. Ohje on helppo ja tähän ei 
tule ollenkaan kananmunaa.

                                                      Päärynätorttu

               pohja: 200 g margariinia
                          2 dl sokeria
                          4dl vehnäjauhoja

Vaahdota hyvin pehmeä margariini ja sokeri .
Lisää vehnäjauhot sekoittaen.
Taputtele taikina piirakkavuokaan.
             Paista pohjaa 10 min. 200 asteessa.

            pohjan päälle:  2 purkkia säilykepäärynöiden puolikkaita.
             
             täyte:  3 purkkia jogurttia ( banaani tai vanilja tai päärynä)
                         3/4 rkl perunajauhoja
                         1 rkl sokeria
                         1tl vaniljasokeria

           Sekoita täytteen aineet ja lisää päärynän puolikkaiden päälle.

           Paista n. 40 min. 200 asteessa.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti